RSS Feeds

Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2007

Νεκροταφείο πεσόντων...

Θα παραθέσω τις δηλώσεις του Β' Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Σούρλα ασχολίαστες...

Πολιτική κάλυψη προσέφερε ο πρωθυπουργός στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Β.Πολύδωρα, που βρέθηκε στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης μετά τα επεισόδια στην πλ.Συντάγματος. Αίσθηση έχει προκαλέσει, πάντως, δήλωση του αντιπροέδρου της Βουλής Γ.Σούρλα για το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια συνεδρίασης της Βουλής, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάσος Αλευράς χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα συνέβησαν, τονίζοντας: «Η κυβέρνηση είναι υπόλογη». Τον κ. Αλευρά επιχείρησε να διακόψει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Σούρλας, λέγοντας: «Τι θέλετε να κάνει η κυβέρνηση; Να φυλάει νεκροταφεία πεσόντων;»

Πηγή: in.gr

3 σχόλια:

dtsomp είπε...

Νεκροταφεία πεσόντων όχι.

Περιμένουμε όμως να φυλάει το κτίριο του κοινοβουλίου, το κέντρο της πρωτεύουσας και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις (φυλάκιο σκοπιάς Αγνώστου Στρατιώτη).

Ξεφτίλααααααα

HaPagan είπε...

Πραγματικά τον τελευταίο καιρό έχω εκνευριστεί απίστευτα με αυτά που ακούω και βλέπω... Άντε να δούμε που θα καταλήξουμε...

afterhours είπε...

Νομίζω ότι πραγματικά δεν αξίζει να ανοίγεις αυτό το χαζό κουτί με τα κουμπάκια και το τηλεκοντρόλ.Όσο για όλους αυτούς που λένε αυτά τα περίφημα και μας κυβερνούν ή καλύτερα εξουσιάζουν θα έπρεπε να μην τους έχουμε δώσει την δύναμη αλλά & την ανοχή σαν λαός.Απλά να τους στείλουμε στο σπίτι τους που αμφιβάλλω αν υπό άλλες συνθήκες θα ήταν και δικό τους.