RSS Feeds

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2007

Euroleague Final4 2007


Έφτασε επιτέλους η μέρα που θα αρχίσει το Final4 της Euroleague στο Κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. Ο πρώτος ημιτελικός διεξάγεται μεταξύ των ομάδων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ουνικάχα Μάλαγα στις 18.30 ενώ ο δεύτερος μεταξύ ΠΑΟ-Ταού στις 21.30.

Ευτυχώς είχα προβλέψει και με την βοήθεια του φίλου Αντώνη κλείσαμε από νωρίς εισιτήρια για τις δυο βραδιές! Πριν από κάθε μεγάλο παιχνίδι νοιώθω μια αγωνία και μια αμηχανία. Περιμένω πως και πως να περάσουν οι ώρες για να βρεθώ στο γήπεδο!! Θα πάμε με πλήρη εξάρτηση (φανελίτσα και κασκολάκια). Φυσικά θα είμαστε μέσα από νωρίς για να δούμε και τον πρώτο ημιτελικό αλλά και για να μπαίνουμε στο κλίμα του αγώνα και της διοργάνωσης.

Όπως είναι γνωστό, όλα τα εισιτήρια έχουν προπωληθεί οπότε το Ο.Α.Κ.Α. θα έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Θα είμαστε περί τους 12.000 φιλάθλους του Π.Α.Ο. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και η αρμάδα του Ομπράντοβιτς να περάσει στον τελικό της Κυριακής!

Δικαιούμαι ένα δωράκι από την ομάδα πριν μπω φαντάρος, έτσι δεν είναι; ;-)

ΥΓ. Η εικόνα του post μου είναι από τον δικτυακό τόπο contra.gr

2 σχόλια:

unpaiktable είπε...

Να σου πω την αλήθεια δε μ'άρεσε το Basket που είδα.. Ελπίζω στον τελικό να φορτσάρουν και οι δύο ομάδες! Καλή τύχη!

HaPagan είπε...

Θα συμφωνήσω ότι δεν είχε θέαμα κανένας από τους δυο ημιτελικούς αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ημιτελικούς της μεγαλύτερης ευρωπαικής συλλογικής διοργάνωσης στον χώρο του μπάσκετ. Οπότε είναι λογικό να υπάρχει λίγο άγχος.

Ευελπιστώ στον τελικό να δούμε καλύτερο μπάσκετ και η Πανάθα να σηκώσει το 4ο στον ουρανό του ΟΑΚΑ! :-)