RSS Feeds

Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2007

Τοποθέτηση: Λήμνος

Μας ανακοίνωσαν χθες τις τοποθετήσεις μας. Αύριο το μεσημεράκι αφήνω το Ναύπλιο για την Λήμνο με ειδικότητα σιτιστής (δεν θέλω σχόλια...). Για να είμαι ειλικρινής, δεν το περίμενα και μου ήρθε κάπως ουρανοκατέβατο. Το καλό είναι ότι είναι η μονάδα με τα περισσότερα μόρια μετά τον Βάλτο! Οπότε αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσω κατά πάσα πιθανότητα να γυρίσω Αθήνα κατά Νοέμβρη μεριά.
Επίσης, περιμένω μέσα Ιούλη να έρθει ένα φιλαράκι οδηγός από Ναύπλιο και αρχές Αυγούστου θα καταφτάσουν 5-6 σκαπανείς που κάναμε παρέα στο κέντρο. Μια χαρά!! Άντε πάλι να πρέπει να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες και στα χούγια του κάθε αξιωματικού. Αυτά για την ώρα...
ΥΓ. Θα προσπαθήσω να μπαίνω που και που μέσω του κινητού μου στο internet για να γράφω νέα posts! :-)

4 σχόλια:

dtsomp είπε...

Λήμνο το καλοκαίρι; Not baaaad.... :)

Κοίτα... οι ειδικότητες έχουν τελικά μικρή σημασία για τους έφεδρους, όλα τα κάνουν οι ΕΠΟΠ. Το πολύ-πολύ να σε βάλουν σε καμιά αποθήκη ή κανένα γραφείο σίτισης, ειδάλλως σκοπέτο.

Either way, καλύτερα από το να είσαι σε κανά χωράφι και να σκάβεις :)

Να ξέρεις πάντως ότι "στρατιωτική θητεία" καταλαβαίνεις μόνο στην παραμεθόριο. Το οποίο είναι καλό γιατί θα μπορέσεις να χαλαρώσεις τους τελευταίους μήνες όταν θα είσαι σε μονάδα πιο κοντά στο σπίτι σου.

Καλή συνέχεια και.... χαλλλλλαρά :)

Ανώνυμος είπε...

καλη συνεχεια, καλα μπανια και καλα κοψιδια στην Λημνο, ελπιζω να περασεις τελεια οπως μερικοι γνωστοι μου 2 χρονια πριν:)

apomel είπε...

kala na perasis.
kai kalo kalokairi.

apomel είπε...

perases kala sto nisi ????