RSS Feeds

Κυριακή, Ιουλίου 29, 2007

Υπηρεσίες

Πάντα οι φαντάροι κράζουν τους λοχίες που βγάζουν τις υπηρεσίες. Την προηγουμενη βδομάδα επειδη έλειπε ο λοχίας αναγκάστηκα να αναλάβω τις υπηρεσίες.

Τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα. Υπάρχουν πάρα πολλοι περιορισμοί. Για να εξηγηθώ: ορισμένα άτομα κάνουν μόνο κάποια νούμερα,π.χ. οι οδηγοι μόνο 4ο ή περίπολο!

Το απόλυτο μπάχαλο! Συν τους διάφορους που έρχονται και σε παρακαλάνε να μπουν υπηρεσία με τον φίλο τους ή να τους βγάλεις έξω μια συγκεκριμένη μέρα!Χάος!

Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι κάθε μέρα έκανα γύρω στην μια ώρα να τις βγάλω!!! Ευελπιστώ να μην χρειαστει να ασχοληθώ ξανά με τις υπηρεσίες.

2 σχόλια:

dtsomp είπε...

Συγγνώμη, αλλά θα διαφωνήσω. Υπάρχουν αυτοί που βγάζουν υπηρεσίες της προκοπής και υπάρχουν και οι εγκληματίες.

Όταν χρειάστηκε να βγάλω μια φορά υπηρεσίες, τους μάζεψα όλους (ΟΚ, είμασταν 10 άτομα) και βγάλαμε τις υπηρεσίες για όλη την βδομάδα. Ένας φίλος είχε ετοιμάσει Excelόφυλλο με στατιστικά των υπηρεσιών. Κάποιος άλλος, στον Πέτρινο Λόχο, είχε γράψει ολόκληρη εφαρμογή με "μόρια υπηρεσιών" σε VB. Ο γραφέας στον Λόχο Οδηγών κρατούσε όλες τις υπηρεσίες των 30 τελευταίων ημερών σε ένα χαρτί-σεντόνι και έτρωγε 2 ώρες την μέρα για να μην κάνει κάποιος συνεχώς την ίδια υπηρεσία.

Από την άλλη, στην Αλεξανδρούπολη ο επιλοχίας είχε γνωστό έναν φαντάρο, ο οποίος έκανε υπηρεσίες μόνο όταν είχαμε νυχτερινή (πρώτο φυσικά), όταν κάποιος άλλος είχε χρεωθεί για μήνες το τέταρτο στα πυρομαχικά...

Ευχαριστημένος δεν θα μείνει κανείς. Τουλάχιστον όμως να προσπαθούνε λίγο...

HaPagan είπε...

Ε σαφώς και μιλάμε για αυτούς που προσπαθούνε για το καλύτερο και όχι για αυτούς που βλέπουν αυτή τη διαδικασία ως αγγαρεία.

Είναι πολύ δύσκολο να είναι όλοι ευχαριστημένοι γιατί πάντα κάποιοι πρέπει να κάνουν το πρώτο νούμερο. Εδώ άλλοι μου διαμαρτύρονταν που τους έβαλα 1 φορά δεύτερο νούμερο επειδή έτσι δεν θα μπορούσαν να πάνε γυμναστήριο... Τι να πείς!!!