RSS Feeds

Κυριακή, Δεκεμβρίου 30, 2007

Προπαραμονή Πρωτοχονιάς!

Πάει λοιπόν και το 2007, το αφήνουμε πίσω σε λιγότερο από δυο μέρες. Ήταν ένα γεμάτο έτος για μένα μιας και σε αυτό έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό και μάλιστα για ακαδημαικούς λόγους, τελείωσα την διπλωματική του μεταπτυχιακού μου, πήρα το Proficiency και τέλος και σημαντικότερο από όλα είναι ότι έκοψα την αναβολή στράτευσης και παρουσιάστηκα στις 7/5 για να υπηρετήσω την "μαμά-πατρίδα". Ααα να μην ξεχάσω βέβαια, την απίστευτη εμπειρία του Final4 της Euroleague στο ΟΑΚΑ!

Αυτά με λίγα λόγια ήταν τα προσωπικά μου ορόσημα για το έτος που φεύγει. Ήδη κάνω τα πρώτα σχέδια για το έτος που έρχεται. Έτσι, λοιπόν, το νέο έτος με το καλό όταν αποδεσμευθώ από την "μαμά-πατρίδα", θα εκκινήσω τις διαδικασίες εύρεσης εργασίας. Ευτυχώς αυτό το θέμα ακόμα δεν με αγχώνει ιδιαίτερα και σε αντίθεση με πολλούς συνομίληκούς μου είμαι αρκετά αισιόδοξος. Θα αποδειχθεί σύντομα ποιος έχει δίκιο...

Καλή χρονιά να έχουμε και ότι σχέδιο κάνουμε να προσπαθήσουμε να το φέρουμε εις πέρας!

ΥΓ. Οι εύχες γίνονται από σήμερα επειδή αύριο παραμονή Πρωτοχρονιάς θα έχω υπηρεσία οπότε δεν θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή για να μπορέσω να μπω.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το νέο έτος!!!Υγεία και ευτυχία σε σένα και την οικογένειά σου.
Γενικά δεν είμαι από τά άτομα που στέκονται σε όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν.Σίγουρα όμως το να κάνει κανείς απολογισμό των όσο έκανε το περασμένο έτος δεν είναι αρνητικό.
Αν εξαιρέσεις την εμπειρία του Final Four, πιστεύω πως η εμπειρία του στρατού είναι αυτό που θα θυμάσαι από το περασμένο έτος.Το ίδιο ισχύει και για μένα χωρίς όμως να ξεχνάω την παράδοση της διπλωματικής,την ορκομωσία και την εγγραφή μου στο ΤΕΕ.
Υ.Γ.: Μπορεί να κατέβω Αθήνα μέσα στο Φεβρουάριο και να τα πούμε από κοντά!

HaPagan είπε...

Αντε ρε τρελέ κατέβα να σε δούμε!! ;-)