RSS Feeds

Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2008

Δώρα εξ ... εξωτερικού

Το Σάββατο το βράδυ επέστρεψε από το Λονδίνο ένα φιλικό ζευγάρι και φυσικά μας έφεραν και το κατιτίς μας το οποίο μας έδωσαν χθες το βράδυ! Ανοίγει παρένθεση: ώρες ώρες κάνουμε λες και είμαστε στη δεκαετία του '40 που επέστρεφαν οι ναυτικοί από το εξωτερικό και έφερναν μαζί τους πρωτόγνωρα πράγματα για να τα δωρήσουν σε συγγενείς και φίλους. Αλλά, πάντα ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι μια εμπειρία που πρέπει έστω με ένα μικρό δωράκι souvenir να την μοιραστούμε με τα φιλικά μας πρόσωπα. Κλείνει η παρένθεση. Σαν γνήσιος coffee addict εκτιμώ ως δώρο μια κούπα! Αυτό το γνωρίζαν τα παιδιά και μου έφεραν μια ωραιότατη κούπα καφέ (τσαγιού για τους Άγγλους ;-) ) από το Tate!

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να αμελήσουν να μου φέρουν μια δόση του ροφήματος με την μεγαλύτερη κατανάλωση στην Μεγ. Βρετανία, που δεν είναι άλλο από το τσάι! ;-) Έτσι, η κουπίτσα κάποια στιγμή θα συνδυαστεί άψογα με την κλασσική γεύση του Λονδρέζικου τσαγιού.

Το ίδιο βράδυ ήταν μαζί μας μια φίλη που είχε πάει στο Βέλγιο και μου έφερε μια ωραιότατη σοκολατίτσα γάλακτος! Έτσι, πρέπει να σχεδιάσω την στιγμή που θα χρησιμοποιήσω και τα τρία δώρα. ;-)

Ας μου επιτρέψει ο φίλος HighFidelity να δανειστώ την ιδέα του σε κάθε post να αναφέρει ένα τραγούδι που του αρέσει ή που άκουγε όσο έγραφε το post. Παρεπιμπτόντως, το νέο cd των Radiohead μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ταξιδιάρικο, συναισθηματικά φορτισμένο και γενικά ότι πρέπει για να απολαύσεις μια κούπα ζεστό καφέ την ώρα που ο απογευματινός ήλιος μας αποχαιρετάει! ;-)

Featured Song : Radiohead - Jigsaw Falling Into Place

2 σχόλια:

diva είπε...

:-)
Στην υγειά σου
:-)

HaPagan είπε...

Kαι ναι χθες δοκίμασα το γνήσιο βρετανικό τσάι! Μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Θα ψάξω όμως να βρω κάποιο με γεύσεις γιατί αυτό φάνηκε να είναι πολύ ουδέτερο.