RSS Feeds

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14, 2008

Fringe

Άρχισε η νέα τηλεοπτική περίοδος στην Αμερική και φυσικά εκτός από τις κλασσικές πλέον σειρές που μεταδίδονται, έχουν ξεκινήσει ορισμένες καινούργιες. Από αυτές ξεχώρισα τη νέα παραγωγή του J.J. Abrams (δημιουργός του Lost), που ονομάζεται Fringe.

Στην αρχή, είχα διαβάσει κάποια κειμενάκια που παρουσίαζαν τις νέες σειρές της τηλεοπτικής περιόδου και μου είχε μείνει το όνομα. Στη συνέχεια, άκουσα τα θετικά σχόλια από γνωστούς και τελικά σήμερα αποφάσισα να δω τον πιλότο της σειράς.

Πρόκειται θα έλεγα για μια σειρά με στοιχεία θρίλερ, επιστημονικής φαντασίας και των αναπάντεχων εξελίξεων που βιώσαμε στο Lost. Όλα ξεκινούν με την πτήση ενός επιβατηγού αεροπλάνου (μανία αυτός ο άνθρωπος με τα αεροπλάνα...) η οποία καταλήγει να προσγειωθεί με το σύνολο των επιβατών της νεκρούς υπό αδιευκρίνηστους λόγους.

Τότε, την υπόθεση αναλαμβάνει το FBI και πιο συγκεκριμένα η πράκτορας Olivia Danahm. Η ιστορία ξετυλίσεται σιγά σιγά και το μυστήριο αντί να λύνεται, όλο και περιπλέκεται. Το θέμα έχει μεγάλες προεκτάσεις και εμπλέκονται μεγάλα συμφέροντα. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθειά της είναι ένας τέως τρόφιμος ψυχιατρικής κλινικής αλλά και Δόκτωρ του Χάρβαρντ με έρευνα σε θέματα σχετικά με την υπόθεση και ο ιδιοφυής γιός του!

Σας την συνιστώ ανεπιφύλαχτα! Έτσι, λοιπόν, άλλη μια σειρά προστέθηκε σε αυτές που θα παρακολουθούμε φέτος! Άντε να δω πότε θα προλαβαίνω να τις βλέπω...

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ένα έχω να δηλώσω:LOST for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HaPagan είπε...

Κάτσε ρε που βιάζεσαι! Μόλις δούμε το pilot μαζί, μου λες!