RSS Feeds

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 02, 2007

European Wireless 2007


Τελικά μερικές φορές οι κόποι μας ανταμείβονται... Και ναι λοιπόν θα επισκεφθούμε το ωραίο Παρίσι 1-4 Απρίλη!!! Επιτέλους, να βγω εκτός συνόρων μιας και είχα φτάσει μέχρι την συμπρωτεύουσα. Βέβαια, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν καθώς θα πρέπει να ετοιμαστούμε για την παρουσίαση της εργασίας και φυσικά για τις "ωραιότατες" ερωτήσεις των συνέδρων (χεχε πολύ μου αρέσει αυτή η λέξη...) αμέσως μετά! Από σήμερα θα μιλάμε μόνο αγγλικά για να συνηθίζω!

Υπόσχομαι ότι θα φέρω μαζί μου πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να ανεβάσω στο blog!!

ΥΓ. Το συνέδριο έχει να κάνει με ασύρματες επικοινωνίες και δίκτυα! Το επίσημο site του μπορείτε να το βρείτε εδώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάρη, έκλεισα ήδη τα εισητήρια μέσω Άμστερνταμ. Λέω να κάνουμε κι εκεί μια στάση για να γευστούμε τα τοπικά ήθη και έθιμα! Τέλος, δε θα μείνουμε σε ξενοδοχείο αλλά θα μας φιλοξενήσουν 2 Παριζιάνες! Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα..;

HaPagan είπε...

Βλέπω έχεις ετοιμάσει full πρόγραμμα. Ελπίζω, βέβαια, στο πρόγραμμα σου να έχεις συμπεριελάβει και το συνέδριο... :-)

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς, συγχαρητήρια!!!Επιτέλους έπιασε τόπο η προσπάθεια!

Κατά δεύτερον, ρε συ Αλέξη τι είναι αυτά που γράφεις δημοσίως?? Ξεχνάς ότι το παιδί δεν είναι ελεύθερο ρε? Δε βλέπεις τον Μπάμπη τι συμβουλές δίνει για να μαθαίνεις?
"Υ.Γ. Να πάτε στο μουσείο του κρασιού!" (Μετάφραση: Να πάτε να γίνετε κομμάτια και μετά υπάρχουν δικαιολογίες για όλα ή μπορεί και να μη θυμάστε κιόλας...)

Λοιπόν, πέρα από τα αστεία, χαίρομαι πολύ όχι μόνο που έγινε δεκτή η εργασία αλλά και που θα πάτε εσείς να την παρουσιάσετε! Κρίμα που δε γίνεται να είμαι στο ακροατήριο και να σας δω live! Καλά να περάσετε!