RSS Feeds

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 09, 2007

iPhone ... ο κρυφός μου πόθος


Όσο περνάει ο καιρός θέλω όλο και πιο πολυ να αγοράσω το μοναδικό κινητό της Apple. Τώρα, μόλις διάβασα ότι στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει μια βελτιωμένη έκδοση η οποία θα φτάνει τα 16 GB χωρητικότητας!!! Τι να πώ... Κάνουν τα πάντα για να διαλύσουν ακόμα και τον τελευταίο μου ενδοιασμό. Μπορεί να είναι αρκετά τσιμπημένη η τιμή του αλλά είναι ένα απίστευτο εργαλείο το οποίο πιστεύω ότι μπορεί να βγάλει τα λεφτά του!
Τι να πρωτοαναφέρει κανείς; Την απίστευτη αισθητική του; Τις δυνατότητες του (Wi-Fi, iPod, Οθόνη); Τι να πω... Η Apple έκανε για ακόμα μια φορά το θαύμα της. Μου φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσω να μαζεύω λεφτά. Μια πρώτη εκτίμηση για την ημερομηνία αγοράς του υπολογίζεται κοντά στην γιορτή μου (10 Φλεβάρη). Χμμ, σκέφτομαι να ανοίξω λίστα ενίσχυσης μου για την αγορά του! Χαχα!


5 σχόλια:

Unknown είπε...

Να μαντέψω? περιμένεις να είμαι το πρώτο όνομα στη λίστα ενίσχυσης???

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα έχει πάρα πολλές δυνατότητες (μίνι υπολογιστής) αλλά πραγματικά πολύ υπερτιμημένο...
Σχετικά με τη λίστα ενίσχυσης, νομίζω ότι η nadia μπορεί πολύ εύκολα να την καλύψει, αρκεί να αποφασίσει να πουλήσει (έστω και με λιγότερο από 1 ευρώ το τεμάχιο) μέρος της θαυμαστής της συλλογής από κινητά τηλέφωνα... ;)
Αν χρειαστεί παρολαυτά εδώ είμαστε...

Ανώνυμος είπε...

συνονοματε λες να ζητησω και εγω iphone; :P

Ανώνυμος είπε...

Iphone δαγκωτό!!!!!
Από πότε τα έλεγα αγαπητέ?

HaPagan είπε...

Δεν πιστεύω ότι είναι υπερτιμημένο! Είναι σχεδιαστικά πολύ μπροστά και έχει πολλές δυνατότητες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μου!

Σπάνια με πιάνει τρέλα με κάτι αλλά όταν γίνεται αυτό σίγουρα το αγοράζω.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Φλεβάρη!

ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για τις προσφορές σας! :)

ΥΓ1. Νάντια πολύ χαίρομαι που αποφάσισες να κάνεις κάποιο σχόλιο στο blog μου μετά από τόσο μα τόσο καιρό! :-)