RSS Feeds

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 07, 2007

Προσεχώς...

Τον τελευταίο καιρό όλο λέω ότι θα κάνω κάποιο post αλλά όλο κάτι συμβαίνει και το αναβάλλω. Προσπαθώ να επανέλθω σε ρυθμούς προ στρατού όταν και τα ενδιαφέροντά μου ήταν περισσότερα. Για παράδειγμα δεν δέχομαι το γεγονός ότι συμβαίνουν πολλά πράγματα (πολιτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος κυρίως) γύρω μου για τα οποία μαθαίνω μετά από μέρες ή έχω ελλιπή ενημέρωση.

Όταν αναφέρομαι σε κανονικούς ρυθμούς (γιατί πρέπει να ορίζουμε όποια έννοια χρησιμοποιούμε ως καλοί θετικοί επιστήμονες χεχε), εννοώ την αναγνώση πολιτικών εφημερίδων, την συζήτηση με φίλους/φίλες για διάφορα θέματα κλπ. Πράγματα δηλαδή που ήταν κάπως δύσκολο να τα κάνεις στον στρατό. Τώρα, που έχω περισσότερο προσωπικό χρόνο (όχι και ότι απολύθηκα βέβαια... μην ξεχνιέμαι!) θα επανέλθω δριμύτερος!!

Έτσι, ήδη, σκέφτομαι να κάνω posts σχετικά με τα βιβλία που διαβάζω (μυθιστορήματα, ιστορικά, επιστημονικά κλπ) έτσι ώστε να γνωρίζεται περί τίνος πρόκειται! Επίσης, σκέφτομαι τελευταία έντονα το θέμα της εργασίας και πρέπει να το αναλύσω κάποια στιγμή.

Αυτά για την ώρα ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA KANEIΣ KAI ENA POST ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΣΤΕΑΜ......
ΦΙΔΙ................ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ''ΕΠΙΠΕΔΟΥ''.!!!
Υ.Γ.ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ BEGGIN' ΤΟΥ FRANKIE VALLI.

HaPagan είπε...

Χεχε! Που είσαι ρε φίδι του 1ου;

Θα το κοιτάξω τώρα αμέσως!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΑΜ; κουραση :P

HaPagan είπε...

Ωχ μας πήραν χαμπάρι... Χεχε! 32μπιτε αν θυμάμαι και εσύ μηχανικάριος ήσουν,ε; Που είχες πάρει μετάθεση;