RSS Feeds

Τρίτη, Αυγούστου 19, 2008

Πόρος


Το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου το πέρασα στον Πόρο. Ενώ στην αρχή, ήμουν κάπως σκεπτικός για το μέρος, τελικά πέρασα πάρα πολύ καλά και μπορώ να πω ότι θα ξαναπήγαινα! Πιστεύω ότι είναι ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να περάσουν ένα τριήμερο κάνοντας μπάνιο σε ωραίες παραλίες περιστοιχισμένες από πράσινο και να απογύφουν όσο το δυνατόν τη χρήση του αυτοκινήτου.


Πραγματικά, το αυτοκίνητο είναι περιττό. Μένοντας στην πόλη του Πόρου, χρησιμοποίησα αποκλειστικά το λεωφορείο. Βέβαια, πιστεύω ότι για όποιον έχει όρεξη η ιδανική λύση είναι το ποδήλατο. Λόγω του μεγέθους και της μορφολογίας του νησιού, ενδείκνυται!


Λόγω και του τριημέρου, το νησί ήταν γεμάτο κόσμο ενώ είχε και πολλούς ξένους τουρίστες. Προσωπικά, εντυπωσιάστηκα από το πόσα κότερα και ιστιοφόρα βρίσκονταν αραγμένα στα λιμανάκια του νησιού. Μερικά από αυτά ήταν άκρως εντυπωσιακά! Μάλιστα, 1-2 από αυτά τα φωτογράφισα... ;-)

Πάντως αν επισκεφτείτε τον Πόρο, σας συνιστώ ανεπιφύλαχτα να κάνετε μπάνιο στο Λιμανάκι της Αγάπης! Ειδικά, αν είστε ζευγάρι... ;-) Πρόκειται για έναν κολπίσκο στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα σε συνδυασμό με τη φύση και τα δέντρα που φτάνουν κυριολεκτικά στο νερό.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Ημούν και γω εκεί!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θελω κι εγω!!! Μη μου μιλατε αλλο για νησια και παραλιες θα σαλταρω εδω που βρισκομαι...

HaPagan είπε...

Άσε ρε που γυρνάς κάθε Σ/Κ και σε άλλη χώρα. Παραπονιέσαι κιόλας!!