RSS Feeds

Τρίτη, Νοεμβρίου 07, 2006

Άντε να έρθει ο χειμώνας...

να βάλουμε τα χοντρά μας ρούχα, να στρώσουμε τα χαλιά στα σπίτια μας και σιγά σιγά να έρθουν και τα Χριστούγεννα! Ανυπομωνώ να κρυώσει και άλλο ο καιρός έτσι ώστε να φοράμε με άνεση πιο χοντρά ρούχα. Βαρέθηκα αυτό τον καιρό που δεν λέει να αποφασίσει αν θα κάνει κρύο ή ζέστη, αν θα βρέξει ή θα έχει υγρασία.

Τα τελευταία χρόνια που χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας, έτυχε να είμαι στην Σάμο και δεν μπόρεσα να το απολαύσω. Έτσι, φέτος που θα είμαι "εντός των τοιχών" ευελπιστώ να μου κάνει την χάρη ο καιρός για να δώ και "μια άσπρη μέρα"!


Ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων στην Αθήνα δεν την αλλάζω με τίποτα! Είναι πραγματικά πανέμορφη. Ιδιαίτερα, η βόλτα από την πλατεία Συντάγματος μέχρι το Θησείο είναι ανεπανάληπτη. Βέβαια, μπορεί να κουραστείς από την πολυκοσμία στην Ερμού αλλά χαλάλι, δεν πειράζει. Χαίρομαι πολύ που τις τελευταίες μέρες βλέπω τους δημοτικούς υπαλλήλους να κρεμάνε τα λαμπάκια στους δρόμους! :-)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kouragio... ;)

HaPagan είπε...

Χαχαχα !!! Για καλό μου το έστειλες αυτό τώρα... :-) The Final CountDown! Θα το βάλω για screensaver μου φαίνεται!

Ανώνυμος είπε...

eeeetsi etsi...
exei meres tora pou tragoudao to jingle bells :PPP

Ανώνυμος είπε...

hohoho

unpaiktable είπε...

Έχω πολύ καιρό να δω χιόνι. Θα χιονίσει φέτος; "Κοτζάμ Λονδίνο", λες; Χριστούγεννα χωρίς χιόνι γίνεται; Δε γίνεται..

Ανώνυμος είπε...

bre unpaiktable pooooso kairo.... :)

porcospino speaking ;)
xixi

HaPagan είπε...

Χαχαχα !!! Κοίτα που θα το κάνουμε mIRC εδώ μέσα! :-)

Vaggie είπε...

[quote]Τα τελευταία χρόνια που χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας, έτυχε να είμαι στην Σάμο και δεν μπόρεσα να το απολαύσω. Έτσι, φέτος που θα είμαι "εντός των τοιχών" ευελπιστώ να μου κάνει την χάρη ο καιρός για να δώ και "μια άσπρη μέρα"![/quote]
Πόσο πολύ συμφωνώ!!!...