RSS Feeds

Δευτέρα, Νοεμβρίου 27, 2006

Prison Break: Εντυπώσεις...

Όπως είχα προαναγγείλει σε προηγούμενο post μου, θα ξεκίναγα να βλέπω το Prison Break όσο το Lost κάνει διάλλειμα. Τελικά, από την πρώτη στιγμή τα σημάδια της καλής σειράς που δεν σε αφήνει να ξεκολλήσεις από την οθόνη, έγιναν φανερά. Κλασικά, ξεκίνησα με ανάμεικτη διάθεση έχοντας ακούσει πολλά καλά λόγια, τα οποία όμως δεν βγαίνουν πάντα αληθινά. Το πρώτο επεισόδιο θα έλεγα ότι ήταν αρκετά γρήγορο καθώς η εξέλιξη του σεναρίου ήταν όσο έπρεπε λεπτομερής και τελικά σε "φυλάκιζε" (για να είμαστε και στο κλίμα) μπροστά στην οθόνη!!

Η συνέχεια όχι μόνο με αντάμειψε αλλά με "ανάγκασε" να τρέξω τα επεισόδια έτσι ώστε να προλάβω τις εξελίξεις μιας και αυτή τη στιγμή στην Αμερική προβάλλεται η 2η season της σειράς. Μάλιστα, αύριο μεταδίδεται το τελευταίο επεισόδιο πριν το fall break. Έτσι, έχω φτάσει μέχρι στιγμής στο 15ο επεισόδιο της πρώτης περιόδου και λογικά στις επόμενες 2-3 μέρες θα την τελειώσω! :-)

Πραγματικά, απορώ πως καταφέρνουν οι Αμερικάνοι και γυρίζουν τόσο καλές σειρές! Φυσικά, και πρέπει να συνυπολογίσουμε το διαθέσιμο budget που στη χώρα μας δεν υπάρχει, αλλά μετράνε και οι ιδέες. Κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσω και κάποια άλλη σειρά. Έχω στο μυαλό μου 2-3 αλλά ακόμα δεν το βιάζομαι! :-)

Να παραθέσω και 2 ενδιαφέροντα links για τη σειρά:
  1. Επίσημο site
  2. Insomnia Forum - Prison Break Topic

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάψιμο, λιώσιμο, κάπως έτσι δεν το λένε? ;)

HaPagan είπε...

Χεχε!! Κάπως έτσι το λένε... Που να είχα και περισσότερο ελεύθερο χρόνο, εκεί να δεις τι θα γινότανε!

unpaiktable είπε...

Προτείνω "The 4400" ;)