RSS Feeds

Παρασκευή, Μαρτίου 30, 2007

EW 2007: 1 μέρα πριν την αναχώρηση...

Και ναι είμαι στην ευχάριστη θέση να πρέπει να ετοιμάσω σήμερα το απόγευμα τα πράγματά μου για την αυριανή αναχώρηση για το Παρίσι!!! Το συνέδριο ξεκινάει την Κυριακή το πρωί και τελειώνει την Μ. Τετάρτη, όταν και θα παρουσιάσουμε την εργασία μας!

Να κάνω μια παρένθεση εδώ και να αναφέρω τον τίτλο της εργασίας έτσι ώστε οι σχετικοί με τον χώρο να πάρουν μια ιδέα. Λοιπόν, η εργασία τιτλοφορείται "Performance Evaluation of Bluetooth Security Mechanisms for Handheld Devices" και έχει να κάνει με την αξιολόγηση της απόδοσης διαφόρων προτοκόλλων ασφαλείας (Bluetooth Security Mechanisms, SSH, IPsec) όταν αυτά εφαρμόζονται σε μια επικοινωνία μεταξύ 2 bluetooth-enabled συσκευών.

Σήμερα το απόγευμα θα πρέπει να ετοιμάσω τα πράγματά μου και κυρίως να κοιτάξουμε με τον Αλέξη τι ακριβώς θα επισκεφθούμε έτσι ώστε να μην χάνουμε χρόνο. ;-) Λούβρο, Πύργος του Άιφελ, Παναγία των Παρισίων, Αψίδα του Θριάμβου είναι τα στανταράκια που έχουν κλειδώσει στο "στοίχημα". Από εκεί και πέρα, θα δείξει... Πάντως, μου αρκεί που θα περπατάω στα σοκάκια της "Πόλης του Φωτός"...

Υπόσχομαι ότι θα φέρω αρκετά μεγάλο φωτογραφικό υλικό και έχω προετοιμαστεί κατάλληλα καθώς θα έχω μαζί μου 1,5 GB διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο. Τι στο καλό, θα μου φτάσουν, δεν μπορεί... Χεχε!!

Επίσης, ελπίζω να βρω στον συνεδριακό χώρο κάποιον ελεύθερο υπολογιστή για να κάνω κάποιο post και στο blog και να ανεβάσω 1-2 φωτογραφίες! Είδωμεν... Αν δεν τα καταφέρω θα κάνω αναλυτικότατο post την Μεγάλη Πέμπτη όταν και επιστρέφω! CU !!

2 σχόλια:

afterhours είπε...

Καλά να περάσετε, καλή επιτυχία στη παρουσίαση,που δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα & εύχομαι να έχεις τη τύχη να βρεθείς και σε άλλα μέρη του κόσμου για τέτοιους λόγους.

HaPagan είπε...

Eyxaristw poly re si! Twra eimai se ena web room sto ENSTA pou ginetai to synedrio. Prin ligo teleiwse ena session sto opoio itan chairman o kormentzas! Ta eipame ligaki kai twra tha pame gia kamia volta sto Parisi!!