RSS Feeds

Πέμπτη, Απριλίου 24, 2008

Studio 60 on the Sunset Strip

Τελικά, οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι μπορεί σε χιλιάδες πράγματα να κάνουν λάθος, αλλά πραγματικά ξέρουν πως να γυρίσουν μια καλή σειρά! Έτσι, μετά από το Lost, Prison Break, Heroes, Californication, Entourage ήρθε άλλη μια σειρά να προστεθεί σε αυτές που παρακολουθώ! Το όνομα της είναι λίγο μακροσκελές και είναι: Studio 60 on the Sunset Strip!

Εντυπωσιάστηκα από το πιλοτικό επεισόδιο! Γρήγοροι διάλογοι, σαρκαστικό χιούμορ και η επιστροφή του Matthew Perry, με ένα ρόλο που μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον πολυαγαπημένο μας Chandler από τα Friends αλλά είναι το ίδιο σαρκαστικός και γεμάτος χιούμορ!

Μόλις είδα το τέταρτο επεισόδιο το οποίο, για μένα, ήταν μακράν το καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Ελπίζω κάποτε να ξυπνήσουν και οι δικοί μας παραγωγοί/σεναριογράφοι/καναλάρχες και να μας δείξουν τι πραγματικά μπορούν να κάνουν.

UPDATE: Μόλις πριν λίγο έμαθα ότι η σειρά τελείωσε μετά το πέρας της πρώτης season! Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Εδώ, έχουν συνεχιστεί άλλες και άλλες σειρές... Κρίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: