RSS Feeds

Κυριακή, Ιουλίου 20, 2008

The Dark Knight

Χθες είδα τη νέα ταινία του Batman, η οποία ονομάζεται "The Dark Knight". Ήταν πολύ καλή και πρέπει να σημειώσω ότι η ερμηνεία του Heath Ledger ως psycho Joker ήταν συγκλονιστική!! Μετά από πολλά πολλά χρόνια είδα να ενσαρκώνεται με τέτοιο πειστικό τρόπο ο ρόλος ενός κακοποιού.


Μου άρεσε που από το Batman Begins ξεκίνησε μια νέα σειρά ταινιών βασιζόμενες στη μυθολογία του Batman, οι οποίες είναι σκοτεινές, ατμοσφαιρικές και ρε παιδί μου επιτέλους ξεφεύγουν από το καρτουνίστικο στοιχείο που είχαν όλες οι προηγούμενες ταινίες!

Καλά τα χρώματα και οι ατάκες του στυλ "...the same Bat-time in the same Bat-channel..." (που αναφέροταν στο τέλος κάθε επισοδείου της τηλεοπτικής σειράς), αλλά ο Batman είναι ένας σκοτεινός υπερ-ήρωας, που κινείται μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας. Κατά συνέπεια, του ταιριάζει και του αξίζει μια διαφορετική ατμόσφαιρα!

Εν κατακλείδι, την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους fans του Batman!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΤΕΙΝΟ, ΝΑΙ. ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΧΑΡΗ. ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΔΡΑΣΗ, ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ.

ΧΑΡΗ, Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ...

HaPagan είπε...

Όντως η ταινία ήταν το κάτι άλλο! Τώρα πέρνει σειρά το X-Files.