RSS Feeds

Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2008

Podcast on the air


Τελικά, αυτή η νέα δυνατότητα που παρέχεται στο τελευταίο firmware του iPhone είναι πολύ χρήσιμη. Για όσους, δεν το πήραν χαμπάρι με την έκδοση 2.2 του firmware, μπορούμε να κατεβάζουμε απο το iPhone όποιο podcast θέλουμε μέσα από το iTunes application.

Την προηγούμενη Παρασκευή ήμουν το βράδυ έξω για μπυρίτσα, βρήκα ένα open wireless, κατέβασα ένα podcast που με ενδιέφερε και το άκουσα όταν γύρναγα! Καλή φάση αφού πλέον δεν είναι ανάγκη να τα κατεβάζουμε από το PC μας και μετά να το περνάμε στο κινητό.

Βέβαια, πρέπει να πω και τα αρνητικά σημεία της νέας λειτουργίας. Πρώτον, δε δινεται η δυνατότητα να κάνεις subscribe στα podcast που παρακολουθείς. Έτσι, αναγκαζόμαστε να κάνουμε search κάθε φορά που θέλουμε να ελέγξουμε αν έχει κυκλοφορήσει κάτι νέο. Λες και δεν έχουν υλοποιήσει ποτέ παρόμοια λειτουργία (βλέπε την desktop version του iTunes)...

Επίσης, άλλο ένα παλαβό είναι το μενού που απουσιάζει από το podcast section του iTunes σε ορισμένα firmware. Στο θέμα έχει αναφερθεί ο dtsomp και μάλιστα χθες εγινε ένα θαύμα και το μενού εμφανίστηκε χωρίς να γίνει κάποιο update!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: