RSS Feeds

Τετάρτη, Νοεμβρίου 01, 2006

Lost in ... Lost !!!


Το τελευταίο 3μηνο είμαι κυριολεκτικά χαμενός στο Lost!!! Είναι μακράν η καλύτερη σειρά που έχω παρακολουθήσει ποτέ! Το κακό ξεκίνησε όταν μια ωραία μέρα του Αυγούστου πήγα στο video club της γειτονιάς μου και το είδα στις προθήκες. Είχα ακούσει λίγα πράγματα για αυτό στο Insomnia και έτσι αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα και να το νοικιάσω. Για αρχή, λοιπόν, πήρα μόνο το πρώτο DVD το οποίο περιελάμβανε τα πρώτα πέντε επεισόδια. Αυτό ήταν... Είδα το πρώτο επισόδειο και είπα "Καλό φαίνεται, ας δω άλλο ένα..." . Τελικά, τα είδα όλα μονομιάς.

Βέβαια, επειδή δεν ήθελα να απολαύσω την μαγεία του Lost μόνος μου, την μετέδωσα και σε άλλα 3 άτομα έτσι ώστε να λιώνουμε παρέα τις ζεστές νύχτες του Αυγούστου. Για να μην πολυλογώ, καταφέραμε και είδαμε 50 επεισόδια (τις 2 πρώτες season) μέσα σε λιγότερο από μια βδομάδα. Μαζευόμασταν κάθε βράδυ και για ένα 4ωρο λιώναμε μπροστά στην οθόνη. Φυσικά, μετά το τέλος της εκάστοτε προβολής ακολουθούσε εκτεταμένη συζήτηση πάνω στα επεισόδια που είχαμε μόλις δει και προσπαθούσαμε να μαντέψουμε τι είχαν στο νου τους οι σεναριογράφοι.

Η σειρά πλέον βρίσκεται στην τρίτη της season και πιο συγκεκριμένα σήμερα προβάλλεται το πέμπτο επεισόδιο στην Αμερική. Σας παραθέτω παρακάτω μια "περίληψη" για το με τι ασχολείται το Lost:

"Θέμα της σειράς, η προσπάθεια επιβίωσης των επιβατών ενός αεροπλάνου, μετά τη συντριβή του σ’ ένα ερημικό νησί του Ειρηνικού. Μέσα από αντίξοες συνθήκες, που τους οδηγούν σε συνεχείς περιπέτειες, ανακαλύπτουν ότι το νησί κρύβει επικίνδυνα μυστικά.
Άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ τους, φίλοι, εχθροί και ξένοι, καλούνται να αντιμετωπίσουν την κοινή τους μοίρα, να βρουν τρόπους συνεργασίας, ώστε να παραμείνουν στη ζωή. Σε κάθε γωνιά όμως παραμονεύουν ανυπολόγιστοι κίνδυνοι, ενώ συχνά κάποιος που φαίνεται έμπιστος αποδεικνύεται επικίνδυνος."

Πηγή: www.ert.gr
Αν σας φαίνεται ενδιαφέρουσα τότε μπορείτε να πάτε στο πλησιέστερο video club και να χαθείτε στον μαγικό κόσμο του Lost. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τα παρακάτω site αλλά προσοχή πάντα στα spoilers που μπορεί να περιέχουν:

  1. LostPedia
  2. Επίσημο site
  3. Lost Media
  4. Insomnia Forum - Lost Season 3
  5. Insomnia Forum - Lost Season 2
  6. Insomnia Forum - Lost Season 1

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

po po ... xtypises euaisthita simeia tora.. :)
to lost itan i aitia pou mia ebdomada pigaina to proi nystagmeni sti douleia.. :P
eida oli tin 1h season se 4 - 5 meres (mallon nyxtes) kai den mporousa na stamatiso...
olo.. "allo ena epeisodio.."

alitheia i 2h exei bgei se dvd...?
giati stin tileorasi den ta prolavaino :(

Ανώνυμος είπε...

ax vre hapagan.....mas ekapses me to lost!!!
eixame to kefali mas isixo kai twra perimenoume maniodws to epomeno episodeio!!!!

keep it up me tis wraies idees sou!!!!!!!

unpaiktable είπε...

Ενός λεπτού σιγή φορ "Μίστα Έκο"..

HaPagan είπε...

$misspink: Κοίτα λογικά θα έχει βγει ή θα βγει σύντομα. Προσπάθησε να την "βρεις" στα γνωστά "μαγαζιά" του internet! ;-)

$anonymous: "δυστυχώς" καήκαμε όλοι μας με το Lost...

$unpaiktable: Προσοχή γιατί αποκαλείπτεις στοιχεία της Season 3 την οποία δεν βλέπουν όλοι... :-) Ήταν όμως πολύ συμπαθής χαρακτήρας... Διαβάζω διάφορα περίεργα spoilers για τα επερχόμενα επεισόδια.

Ανώνυμος είπε...

Εκπληκτική σειρά!!! Απίστευτη πλοκή!
Αν και η τρίτη σεζόν δεν με ενθουσιάζει προς το παρών!ρε συ unpaiktable... μας κατέστρεψες!

ka8y είπε...

2 μέρες μέχρι το επόμενο επεισόδιο...

Τι έχει τελικά ο Μπέν...?

HaPagan είπε...

Κάνουμε πλέον όλοι υπομονή μέχρι τις 7/2 που θα ξεκινήσει και πάλι η σειρά. Μέχρι τότε εγώ λέω να ξεκινήσω να βλέπω το Prison Break που αναφέρω και σε νεότερο post μου... :-)