RSS Feeds

Σάββατο, Νοεμβρίου 03, 2007

MacBook VS iPhone


Νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό γίνομαι όλο και πιο πολύ Apple-maniac! Μετά την τρέλα που με έχει πιάσει με το iPhone, έχω κολλήσει και με το μικρό διαμαντάκι της Apple που λέγεται MacBook. Για να γίνω πιο σαφής, αναφέρομαι στην μικρή έκδοση του MacBook αυτή με την οθόνη των 13''!

Κατέβηκα χθές το απόγευμα μαζί με ένα φιλαράκι στην Sillicon Valley της Αθήνας, την Στουρνάρη, και φυσικά περάσαμε μια βόλτα από το Apple Demo Store. Τι να πως για αυτό τον φορητό. Είναι μια τρέλα από κάθε άποψη!! Και η τιμή (1100€) του δεν μπορώ να πω ότι είναι τσιμπημένη καθώς για αυτά που προσφέρει είναι αρκέτά καλή. Μιλάμε για Intel Core 2 Duo 2GHz, 1 GB RAM και 80 GB HD σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής της Apple αλλά και με το καταπληκτικό Leopard!

Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή πρόταση για κάποιον που θέλει να μυηθεί στον μαγικό κόσμο της Apple! Τι λέτε;

Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι αυτό τον καιρό ως φαντάρος, δεν διαθέτω το απαραίτητο κονδύλι για αυτή την αγορά. Κατά συνέπεια, πρέπει να περιμένω να βρω μια δουλίτσα για να μαζέψω κανά φράγκο...

Οπότε υπομονή μέχρι τον Μάιο όταν και απολύομαι και ευελπιστώ να έχω βρει ως τότε μια καλή δουλειά (a proper job που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι!).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Apple πάντως σε διευκολύνει, μιας και το iphone θα αργήσει για την ώρα να έρθει στην Ελλάδα, οπότε μπορείς να στοχεύσεις απερίσπαστος το macbook. ;)
Μια άλλη ιδέα, μιας και θα μπει κάποια στιγμή σε κάποιους μήνες το θέμα της δουλειάς, είναι να ψάξεις να βρεις δουλειά στην Apple ή σε κάποιο συνεργάτη της Apple. Έτσι θα μπορούσες να τα συνδυάσεις πιο εύκολα όλα... Για ψαξε αν υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα...

HaPagan είπε...

Χμμ στην Apple,ε; Δεν είναι κακή ιδέα! Καθόλου κακή θα έλεγα. Θα είχα και ευκολότερη πρόσβαση στα προιόντα της... Χεχε!

Πέρα από την πλάκα πρέπει να βρω δουλειά επειγόντως μετά τον στρατό. Στο μεσοδιάστημα πρέπει να ξεσκονίσω λίγο τις γνώσεις μου, έτσι για να ξεσκουριάσω λιγάκι!