RSS Feeds

Τρίτη, Οκτωβρίου 24, 2006

Digital Technology Expo 2006

Το τριήμερο 20-22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια έκθεση τεχνολογίας DTE η οποία μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστή με το όνομα Comdex. Ο εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στην Παλλήνη και είναι σύμφωνα με το επίσημο site "το αρτιότερο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας". Μπορεί να είναι μακριά από το κέντρο της πόλης αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι μετάβασης σε αυτό. Εγώ πήγα την τρίτη και τελευταία μέρα της έκθεσης και χρησιμοποίησα το μετρό για να φθάσω στο σταθμό "Δουκίσσης Πλακεντίας" και από εκεί πήρα το πούλμαν της έκθεσης.


Μόλις έφθασα, αντίκρισα την είσοδο της έκθεσης όπως φαίνεται στην πλαινή φωτογραφία. Τα καλά μάλλον σταματάνε κάπου εδώ καθώς οι συμμετέχουσες εταιρείες δεν μας εντυπωσίασαν με τα εκθέματά τους. Δεν είδαμε κάποιο καινοτόμο περίπτερο, ούτε κάποιο νέο προιόν που θα μας έκανε τη ζωή πιο εύκολη. Μάλιστα, υπήρχαν αρκετά περίπτερα που δεν είχαν να προσφέρουν απολύτως τίποτα στον επισκέπτη οπότε κατά συνέπεια δεν είχαν να κερδίσουν τίποτα και οι ίδιες οι εταιρείες.

Από εκεί και πέρα, εγώ θέλω να συγχαρώ και να πω πολλά μπράβο στα παιδιά του AWMN (Athens Wireless Metropolitan Network) και στου HELLUG για την όρεξη τους και το μεράκι τους. Πραγματικά, απέδειξαν ότι πολλές ερασιτεχνικές και μη κερδοσκοπικές προσπάθειες μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα από ότι μια καλά οργανωμένη επιχείρηση. Για αυτό άλλωστε ήταν τα μοναδικά περίπτερα που είχαν τόσο πολύ και ενθουσιώδη κόσμο. Βέβαια, το e-shop χρησιμοποίησε "αθέμιτα" μέσα για να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, καθώς μερικές αιθέριες υπάρξεις (Αλέξη γιατί δεν πήρες ψηφιακή;;; ;) ) μοίραζαν σακούλες του καταστήματος και ενημέρωναν τους επισκέπτες που όλο ...ενδιαφέρον έτρεχαν εξυπηρετηθούν. :)

Αυτά για φέτος και ελπίζω του χρόνου να επισκεφθούμε μια βελτιωμένη Digital Technology Expo 2007 !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που δεν ήρθα δηλαδή... Το σκεφτόμουν αλλά... ήταν λίγο μακρυά νομίζω...
Μια ερώτηση έχω μόνο : Η φωτογραφία είναι by Hapagan?

HaPagan είπε...

Που να τρέχεις μωρέ από την μακρινή Σκωτία... Η φωτογραφία δυστυχώς δεν είναι by HaPagan καθώς την είχα δανήσει και δεν είχε επιστραφεί μέχρι την μέρα της επίσκεψης στην έκθεση.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ στη θέση σου θα έλεγα ευτυχώς δεν είναι by Hapagan αλλα OK...